Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av Regina Noctis i ons sep 03, 2008 4:17 pm

Jag lånade ett astrologiprogram av en kompis mamma, och testade med att skriva in våra kära sailorsoldaters data Wink Jag utgick från att Usagi & co var 14 år 1992, och alltså borde vara födda 1978, och att Haruka och Michiru då väl är födda 1977 och Hotaru 1981. Det blev väldigt mycket text, så jag har rensat bort det oväsentliga. Det är fortfarande rätt mycket, men inte på långa vägar så mycket som det var först. Väldigt intressant faktiskt, det finns mycket som stämmer... Smile

Usagi - 30 juni 1978:
Du är ung i själen och väldigt entusiastisk i det sätt du hanterar livets utmaningar. Du måste förmodligen tampas med ett anmärkningsvärt temperament, men i grunden är du oskuldsfull och naiv med få onda avsikter. Du har en direkt och ärlig stil. Du gillar inte att någon dämpar din frihet eller talar om för dig vad du ska göra. Det betyder att du attraheras av den sorts partner som är villig att gå med på ditt synsätt, och att följa dig i de flesta frågor. På ett sätt är du egocentrisk, eftersom du ger dina egna mål prioritet. Partnerskap kommer göra dig mognare, och du kan vara förmögen att lära dig en kompromissande anda medan du blir äldre.

Du är känslig och lättsårad - även om detta inte behöver vara direkt uppenbart på utsidan. Likaså är du lojal och passionerad i ditt försvar av dem du älskar - skada tillfogad dem är också tillfogad dig. Du har en stark och beskyddande natur. Du har en stor talang för att bygga upp en närande miljö för dem som står dig nära, samtidigt kan det också hjälpa att vara mer öppen för dem som inte nödvändigtvis är så nära.

Du har ett djupt behov av trygghet, bekvämlighet och stabilitet i ditt liv, och detta kan uttryckas som en motvilja att anpassa dig till de förändringar som pågår omkring dig.

Rei - 17 april 1978:
Du har en seriös och reserverad fasad, och under dina tidiga år utvecklade du engagemanget och självdisciplinen att höja dig ovanför många svårigheter och hinder i ditt familjeliv. Du bär en vikt av höga förväntningar och är ofta påverkad av gnagande tankar angående din förmåga. Du arbetar antagligen för hårt och ger dig själv för lite tid att uttrycka dina känslor.

Under samröre med andra förväntar du dig att bli respekterad och du hatar att bli tillsagd vad du ska göra. Du verkar bäst när ditt ledarskap är odiskutabelt. På samma gång kan du vara ganska naiv och romantisk.

Du har växt upp till att känna att du är värd respekt och du är starkt motiverad att leva upp till höga föräldraförväntningar. Ditt vinnande sätt och din romantiska natur kan leda till tämligen dramatiska kärleksupplevelser.

Ami - 10 september 1978:
Emotionell utveckling är nyckelordet i din evolution som mänsklig varelse. Det kan finnas en särskild stark förbindelse till modern eller familjen. Du har tillgång till hela spektret av mänskliga känslor. Du är väldigt känslig och lättsårad, men på samma gång så visar du ändå mycket omtanke om andra.

Det betyder detsamma som att övervinna en tendens att vara självkritisk, och att ge dig själv det beröm som du förtjänar för att vara till hjälp för andra. Då du är perfektionist, brukar du i slutändan göra allt hemarbete själv. Om du inte sätter gränser för hjälp, kan du bli utnyttjad.

Du inspireras av vida horisonter, och detta kommer leda till en hel del resande i ditt liv, eller en drift att absorbera världskulturen genom media. Det kan resultera i en tidsperiod spenderad på resande eller boende utomlands.

Makoto - 5 december 1978:
Du är ofta villig att ställa andra först och är allmänt ganska nöjd med en lågprofilerad roll, där du koncentrerar dig på att få vardagen att fungera smidigt för alla inblandade. Du är både kritisk och självkritisk, och kan ofta känna att livet är hårt arbete - en oupphörlig ström av uppgifter som väntar på att bli utförda.

Du är anmärkningsvärt inspirerad av sinnets ädelhet, och intellektuell prestation. Dina personliga framtidsvisioner kan vara väldigt betydelsefulla för de människor du kommer i kontakt med. Några av de stora vändpunkterna i ditt liv kommer när du upptäcker nya mentala vidder som tvingar dig att göra dig av med gamla uppfattningar vilka du identifierar dig starkt med.

Du växte upp i en ovanlig föräldramiljö karaktäriserad av ganska speciella familjeförhållanden. Det är troligt att dina familjeförhållanden var karaktäriserade av intellektuella principer som jämlikhet eller frihet, medan du har gått miste om det emotionella stöd som de flesta barn tar för givet, även om du mycket väl kan ha haft ett väldigt vänligt förhållande till din mor.

Minako - 22 oktober 1978:
Du är extremt medveten om dig själv och det intryck du gör på andra. Strålkastarljuset ligger på dig, och detta reflekteras i en känsla av dramatik i ditt liv. I grunden är du en varmhjärtad person, begåvad med humor och med en naturlig förmåga att liva upp alla sällskap. Din livsaptit gör dig benägen för aktiviteter som ger dig en fast känsla av vem du är. Kreativa sysselsättningar, romantik, och samröre med barn är alla viktiga intresseområden.

De mest betydande formande erfarenheterna i ditt liv är förbundna med relationer. Under dessa nyckelperioder kommer förändringar anknutna till intima förbindelser att leda till en omvärdering av vem du är och vad din roll i livet är. Du visar en naturlig omtanke om andra, men du kräver att denna omtanke är dubbelriktad - du kan inte acceptera ett förhållande, om romansen har gått ur det, och du är skicklig på att återskapa omständigheter för kärlek.

Dina djupa känslor är en kraftfull drivkraft för dig - många av dina handlingar motiveras av ett behov av att skydda dig själv och de närmaste.

Haruka - 27 januari 1977:
Du är en intensiv och ganska hemlighetsfull person, som tror på djupt emotionellt engagemang. Då du är oförmögen att kontrollera de känslomässiga reaktionerna hos andra, har du en tendens till att bli svartsjuk och att ta del i emotionella konflikter som nästan drivs till randen av krig. Du saknar känslomässig flexibilitet, ser spörsmål som svarta eller vita och brukar ställa ultimatum. Du kommer attrahera en lugn och stabil partner, som lugnar dig genom att bli beroende av dig.

De stora vändpunkterna i ditt liv händer i samband med omvälvningar i sociala relationer. Då dina åsikter och uppfattningar ändras kommer du finna dig själv omdefiniera vilka du vill vara med. Även om du är varm och vänlig, kan du i intima relationer vara ganska okomfortabel med att visa dina känslor.

Du har ett djupt behov av trygghet, bekvämlighet och stabilitet i ditt liv, och detta kan uttryckas som en motvilja att anpassa dig till de förändringar som pågår omkring dig.

Michiru - 6 mars 1977:
Din nyfikenhet och ditt behov att utforska gränser kan få dig att resa anmärkningsvärt mycket under loppet av ditt liv. Du är filosofiskt orienterad, du söker djup och ställer frågor. I partnerskapsfrågor kan du ofta känna att dina åsikter trivialiseras; omvänt tycker andra människor att du tar dig själv för seriöst.

Många av vändpunkterna i ditt liv är av en andlig natur på så sätt att du lär dig urskilja en mening bakom händelser som skapar något vettigt av sakers till synes meningslösa natur. Dessa upplevelser ökar ständigt din sensitivitet och personliga insikt.

Du är en flitig och samvetsgrann person, med en kärlek för detaljer och en förmåga att organisera ditt dagliga liv. Det kan finnas spår av självkritik, kanske p.g.a. atmosfären du växte upp i. Detta leder till en tendens att analysera dig själv och andra och som sådan är du ständigt medveten om felaktigheterna omkring dig.

Hotaru - 6 januari 1981:
I grunden är du en vänlig typ, och du har ett genuint och naturligt intresse för andra människor. Du tar dig förmodligen fram som en sällskaplig och charmerande person, och du har en särskild talang för att skapa en atmosfär av frid och harmoni.

Då du starkt motiveras av dina ambitioner har du en tendens att negligera ditt känslomässiga liv för dina yrkesintressens skull. Partners kan finna dig vara ganska stel och ospontan, och även om detta är fallet, är du normalt sett lojal och ansvarsfull i familjelivet. Du är allmänt en person som man kan lita på. När din yttre fasad smälter kan du vara ganska mjuk och sensuell, och väldigt tillgiven.

Du föddes allvarlig, och du har en tendens att verka mer mogen än vad din ålder tyder på. Du har blivit djupt påverkad av barndomens upplevelser, och du kände förmodligen någon form av frustrerande ansvar för en av dina föräldrar - med stor sannolikhet din mor. Du är så ivrig att spela en mogen roll i samhället att du glömmer hur det är att vara bekymmerslös och njuta av livet.
Regina Noctis
Regina Noctis
Bubble Spray!
Bubble Spray!

Antal inlägg : 37
Age : 28
Ort : Varberg
Registration date : 08-06-04

Användarens profil http://reginanoctis.blogg.se

Till överst på sidan Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sv: Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av emmystar i tor sep 25, 2008 7:50 pm

Det stämmer ju riktigt! ^^
Det verkar som om det programmet är bra!

emmystar
Crescent Beam!
Crescent Beam!

Antal inlägg : 173
Age : 32
Ort : Värnamo
Registration date : 08-04-06

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sv: Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av JinniSan i fre nov 21, 2008 12:40 am

Det där var riktigt skrämmande om hur det stämde in på dom :o
Jag är också väldigt intresserad i horoskop och sånt ^_^
JinniSan
JinniSan
Pink Sugar Heart Attack
Pink Sugar Heart Attack

Antal inlägg : 27
Age : 28
Ort : Mora
Registration date : 08-11-21

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sv: Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av Any_95 i tor jul 30, 2009 1:47 pm

Naoko kanske fixade så att det skulle stämma in lite. Smile
Any_95
Any_95
Crescent Beam!
Crescent Beam!

Antal inlägg : 120
Age : 23
Ort : Skellefteå
Registration date : 08-12-21

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sv: Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av Meli i fre jul 31, 2009 9:50 am

He he, då undrar man förstås om du rensat bort allting som inte stämde för att resultatet skulle se mer spektakulärt ut? ;-)
Allt som står stämmer verkligen in mycket bra på dem Smile
Meli
Meli
Crescent Beam!
Crescent Beam!

Antal inlägg : 212
Age : 32
Ort : Malmö
Registration date : 08-03-12

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sailorhoroskop enligt astrologiprogram Empty Sv: Sailorhoroskop enligt astrologiprogram

Inlägg av Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet